Házasításából készül
Testes, tartalmas, száraz vörösbor
A teljes érettség után szüretelt szőlőkből készült tartalmas vörösbor, amelyet hat hónapig kis fahordóban érleltünk. Illatában meggy, cseresznye jelentkezik némi csokoládéval kiegészítve. Közepes korty és hosszú utóíz jellemzi. Fogyasszuk 16-18ºC-ra hűtve
Számunkra mindig a borkedvelő véleménye a legfontosabb, ezért szeretnénk lépésről lépésre megismertetni az emberekkel a borainkat és megmutatni, hogy a régi idők szőlőfajtái egészen csodálatos ízekkel képesek elvarázsolni a fogyasztót. Az elmúlt évek eredményei azt mutatják, hogy a szakma és a borszerető emberek elfogadják és pozitívan értékelik a már majdnem feledésbe merült alföldi hungarikumokat. Ez megerősít bennünket abban a hitben, hogy mindig a legszebb borok elkészítésére törekedjünk.