A feldolgozás folyamata


Már üldögélek földi porban Gyönyörködöm alkonybiborban S álmot lelek homoki borban.

S zámunkra mindig a borkedvelő véleménye a legfontosabb, ezért szeretnénk lépésről lépésre megismertetni az emberekkel a borainkat és megmutatni, hogy a régi idők szőlőfajtái egészen csodálatos ízekkel képesek elvarázsolni a fogyasztót..

Az elmúlt évek eredményei azt mutatják, hogy a szakma és a borszerető emberek elfogadják és pozitívan értékelik a már majdnem feledésbe merült alföldi hungarikumokat. Ez megerősít bennünket abban a hitben, hogy mindig a legszebb borok elkészítésére törekedjünk.

C saládi pincészetünkben hiszünk a hagyományos szőlőtermelés jövőjében. Sok munkát a mai napig kézzel végzünk, a borkészítés folyamatát mindvégig nagy odafigyeléssel felügyeljük.

Büszkén mondhatjuk, hogy valódi, minőségi, Hungarikum boraink egyre népszerűbbek a borkedvelők körében.